Blabla Baba - BB - ha nem is egy szexszimbólum, de egy karakteres lélek, aki kimondja ami épp a szívén csücsül.

Blabla Baba

Blabla Baba

Légyott biztonságosan, azaz együttléti irányadó 2020 :)

Szex vs. koronavírus

2020. november 08. - Blabla Baba

A The NYC Health Department kiadott egy COVID-19 kompatibilis ajánlást a biztonságos szexuális élethez. Még nyáron, de itthon hiánypótló.

A legfontosabb aspektusa-ami már a felvezetőből is kiderült- hogy most nem egy nemi betegség és nem is a nem kívánt terhesség, hanem a COVID-19 terjedésének lassítása, megakadályozása.

Szerintük normális, hogy szexelünk az egészségügyi vészhelyzet ellenére. Eddig jó. HA-HA-HA

Az első pont a COVID-19 terjedésének módjait taglalja. Annyit mi is megtudhatunk belőle, és nálunk ez nagyon nem volt még kommunikálva, hogy a vírus kimutatható a spermából és az emberi ürülékből is. Így azonnal jön is válasz, egy jogosan felmerülő kérdésre, hogy sajnos nem tudjuk biztosan, hogy vaginális vagy anális módon mennyire fertőz, de megnyugtatásul azért leírják, hogy más koronavírusokra ez eddig nem volt jellemző. 1:0 a szex vs. koronavírus menetben.

A második pont kezd izgalmas lenni. Jót tesz a házasságoknak. Pontosan azt taglalja, hogy mennyire biztonságos, ha a veled egy háztartásban élő személlyel létesítesz szexuális kapcsolatot. A lista első helyén azonban te állsz, ugyanis a maszturbáció a legbiztonságosabb szexuális élvezet COVID-19 idején. Főleg, ha 20 másodpercig mosod a kezed és a szexuális segédeszközeidet szex előtt és szex után. Most akkor mi lesz a megunt asszonnyal? Már hivatalosan is jobb egy lufibaba, mint a melegített káposzta? Úgy tűnik igen, mert csak a második helyre kerültek a velünk egy háztartásban élő házastársaink. HA-HA-HA 1:1 szex vs. koronavírus

Van az úgy, hogy a háztartáson kívül választ valaki szexpartnert. 2020-ban ez most nem egyenlő a biztonságos szex fogalmával. Ha már így döntöttél, javasolják, hogy megbízható partnert válassz és beszéljetek a COVIDról, mint bármelyik másik biztonsági megoldásról szex esetében. Ajánlatos, hogy megkérdezd, hogy az elmúlt 14 napban voltak –e tünetei? Aztán persze ott áll az is feketén fehéren, hogy tünetmentesség mellett is fertőzhet valaki. 1:2 szex vs. koronavírus.

A kettőnél több résztvevőt kifejezetten tömegnek tekinti a kiadvány. Ha most nem olvasunk tovább, akkor is tudjuk, a 2+1 felállások és párcserés élmények is elestek. 1:3 szex vs. koronavírus.

Azért megértik, hogy ezt nem mindenki fogja tudni betartani, úgyhogy megkapjuk a jó tanácsokat tömegjelenetek esetére is. HA-HA-HA

Lássuk:

-Igyekezzünk meghitt rendezvényt tartani, korlátozzuk a vendéglistát.

-Megbízható/állandó partnerrel menjünk.

-Szellőztessünk sokat az esemény időtartama alatt. Ezt most elgondoltam. Bundabugyi lesz a 2020-as swinger bulik menő viselete.

-Éééés itt a maszkkérdés! Tessék viselni! Nem csókolózunk, nem érintjük meg az arcunkat. Pusztán behatolás és élvezet. Akkor most adjunk egy pontot a szexnek is? Legyen.  Szex vs. koronavírus 2:3 

-Legyen velünk alkoholtartalmú kézfertőtlenítő.  Nem tudom, hogy a whiskey-s pohár tartalma jó lesz –e?

A magány azért visszatér ebben a témában. Kifejezetten buzdítanak minket az online szexrandikra. Ha eddig is éltünk ilyesmivel, javasolják, hogy maradjunk online, az offline élményszerzést most hagyjuk el. Megemlítik a szexi ZOOM party-kat is, mint ajánlott és biztonságos platformot. Fordult egy pettyet a világ! Eddig az online szex merésznek számított a hackerek miatt, most meg keringenek majd az éterben a szaftos jelenetek. Mondjuk jobb opció online szexelni, mint offline a lélegeztetőgépen hörögni.Szex vs. koronavírus 2:4 

Ám, ha a sok jó tanács ellenére mégis felszedünk valakit, kérik, hogy rendszeresen teszteljük magunkat, tegyünk meg minden óvintézkedést, hogy másokat ne sodorjunk veszélybe. Így kérik a maszk használatát, a kézmosást, az idősek és veszélyeztetettek elkerülését.

A harmadik pont sem megnyugtató. Felhívják a figyelmünket arra, hogy az esetlegesen már kihevert COVID-19 sem biztosíték arra nézve, hogy immunitást szereztünk, és ha mégis, nem tudni meddig tart. Kövér betűtípussal szedve kiemelik, hogy az antitestek megléte alapján a szervezetünkben, ne hozzunk döntést arról, hogy kivel és milyen módon keveredünk szexuális kalandokba. Hát, ez az év nem kedvez a kalandoknak. Sem a hátizsákosoknak, sem a pőrén lepedőgyűrésnek. Szex vs. koronavírus - 2:5 

A 4. pont igen izgalmas. Nehéz elképzelni, hogy egy irodában, a nyakig gombolt inges hivatalnokok ezeknek  az ajánlatoknak a megfogalmazásán dolgoznak, de hát egészségügyi vészhelyzet van, szóval megtörtént.  

Olvassuk hát, hogyan vigyázzunk szex közben:

-Kerüljük a csókolózást, ha felszedtünk valakit.

-A „rimmelést” kifejezetten elutasítják, hiszen az ürülékből kimutatva tudjuk, hogy nem lesz nehéz benyalni a vírust annak, aki élvezi az altáji rim-eket.

-Az orr és a száj eltakarását melegen ajánlják továbbra is. Felível hát az álarcos latex és bőr ruhás szex ázsiója. Szex vs. koronavírus 3:5

-Legyen kissé perverz! Használja a kreativitását új pozíciók meglelésében, melyek közben nem lihegnek egymásra! Wow!!! Ez azért megér egy pontot, főleg, hogy konkrét ajánlata is van. Vegyünk használatba valamiféle szeparáló eszközt, „falat” , ami eltakar minket egymástól, de a szükséges részek összeérnek. Szex vs. koronavírus 4:5. Ha szigorú lennék, azért egy fél pontot levonhatnék a szextől, mert a rajzos illusztráció elmaradt. HA-HA-HA

-Most jön a legjobb. Maszturbáljunk távolságtartással! Lehetőleg maszkban. Ez most hova számít? Telefonos segítséget kérek!!!! Aki nem tudja a számom, írjon! Annyira akartam a szexnek kedvezni, de hát ez mi?!

-És jön a védőfelszerelés: a gumi és a dental dam (latexlap) kimondottan ajánlott (persze nem csak COVID-19 ellen).

-Fürödjünk szex előtt és után! Szóval Fürgyé' má' le! HA-HA-HA Koronavírus idején még fontosabb, mint egyébként és ne hagyjuk ki a tisztogatásból a játékszereket valamint a kütyüket sem. Lehet, hogy video is készült, vagy feltüzelt állapotban fotózkodtunk. Mindegy, csak sikáld le a mobilt is! Azért van némi esélye a szexnek. Legyen 5:5 az állás: szex vs. koronavírus.

A fejfájás COVID idején bizony nem csak az „unom veled a szexet” és „hagyjál inkább aludni” mondatokat helyettesíti. Lehet tünet is! Szóval, ha valamelyikőtök rosszul érzi magát, ki kell hagyni a szexet! Mondjuk ennek eddig is evidensnek kellett volna lennie, de a COVID-biztosabb aktus leírása közben a hivatalnokoknak is kellett valami utójáték. HA-HA-HA

Remélem ezek után senki nem lesz koronás a szexuális élményei miatt. Tudjátok, sok Blablának sok a haszna! HA-HA-HA

covid-sex-guidance_page-0001.jpg

covid-sex-guidance_page-0002.jpg

covid-sex-guidance_page-0003.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://blablababa.blog.hu/api/trackback/id/tr9916277806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása